Köpvillkor

Vår kundtjänst är till för dig
Vår fokus ligger på dig och dina behov och vi bistår gärna med hjälp och råd kring våra produkter. Vi värdesätter vår kundnöjdhet högt.
Är du osäker på vad som passar för dig? Var lugn, vi svarar på dina frågor och kan guida dig rätt – kontakta kundtjänst på info@lustnu.se med dina frågor.
Priser
Alla priser på LustNu är i svenska kronor och inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och felaktigheter i prislistan.
Säker betalning
Vi tar emot betalning via kontokorten VISA och MasterCard genom Stripe Direct och Swish via PayEx. Då betalningen går via förmedlare, Stripe Direct och PayEx, är kreditkortsnummer alltid dolda för oss och är aldrig något vi kan spara.
Frakt och leverans
Vi strävar alltid efter att skicka din beställning samma dag vid order lagd före klockan 15.00 på vardagar.
Frakt sker via Postnord och leveranstiden är normalt 1 - 3 dagar. Vid större försändelser kan det ta någon dag extra. Fr.o.m. 2:a maj sker alla försändelser med spårbar frakt. Leveransen är diskret och som avsändare står Eprix.
Vår fraktkostnad är 49 kronor. Vid order över 599 kronor är det fri frakt. Vi levererar bara inom Sverige.
Returrätt
Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dagen varan emottagits under förutsättning att produkten inte är använd eller där förpackningen är bruten. Har du brutit förpackningen kan du inte returnera din intimprodukt – detta av hygieniska skäl. Underkläder tas endast emot för retur där plomberingen är hel. Be därför om plombering vid köp av underdel. Du kan inte returnera ätbara produkter samt glidmedel, krämer och massageoljor.
Vid godkänd retur återbetalas beloppet normalt inom 14 dagar efter produkten returnerats till LustNu.se på adress: LustNu, Basunvägen 16, 434 47 Kungsbacka
Meddela ALLTID LustNu.se innan retur av vara sker, på info@lustnu.se
Reklamation
Är varan trasig vid leverans ska du meddela LustNu.se så fort felet upptäckts, på info@lustnu.se och innan varan returneras. LustNu ersätter endast produkter som antas vara trasiga på grund av fabrikationsfel. Felet måste meddelas oss inom skälig tid. Oaktsamhet från din sida är inte grund för reklamation. I de fall där LustNu inte kan avgöra orsaken till felet kan varan skickas till tillverkaren för ett utlåtande. Ev. kan en hanteringskostnad på 49 kronor tas ut om varan skickas till tillverkaren och tillverkaren vidhåller att orsaken inte bedöms vara fabrikationsfel utan handhavandefel av kund.
Vid reklamation ska varan returneras i sin originalförpackning till LustNu, Basunvägen 16, 434 47 Kungsbacka
Annullering av order
Du har rätt att annullera ordern fram till dess att beställningen har skickats ut. Ångrar du dig efter att leverans skett kan du returnera varan till LustNu, Basunvägen 16, 434 47 Kungsbacka. Det är du som står för portot.
För outlösta försändelser tar vi alltid ut en avgift på 99 kronor. Avgiften kan stiga om det är en större försändelse.
Hantering av personuppgifter
Vi hanterar alla uppgifter som du lämnar vid din beställning enligt Personuppgiftslagen (PuL).

LustNu.se lämnar aldrig ut personuppgifter till tredje part.